yconic - Cheyney Group Accounting Software Hong Kong Review: Vasentliga smaforetag resursen redan arbetar for dig
Explore yconic
Explore Student Life Topics
Scotiabank
STUDENT CHAMPION
yconic proudly recognizes Student Champion Partners who are providing our community with superior support for their student journeys. Learn More
Student Help Brands

Cheyney Group Accounting Software Hong Kong Review: Vasentliga smaforetag resursen redan arbetar for dig

Som småföretagare betala du förmodligen en månatlig avgift för en bokförare, revisor eller en CPA. Troligtvis är du vända till dessa proffs för schablonskatt, bokföring och revision tjänster endast, men din revisor förmodligen vet din ekonomi som du, om inte bättre. Din revisor kan vara din partner att bygga en solid ekonomisk strategi.

Här är vad man ska leta efter i en revisor att få det mesta av förhållandet:

En betrodd rådgivare.

Din revisor har tillgång till alla dina finansiella data, och på längden på din relation, har förmodligen med ditt företag i vått och torrt. Revisorer är tal experter. De förstå bokslut och rapporter, och de vet redovisning programvara och bokföring metodtips in och ut. Med alla sina kunskaper, kan de hjälpa dig fatta rätt ekonomiska beslut för ditt företag, alltför.

Långsiktiga mål.

en bra småföretag revisor kan hjälpa dig att göra omedelbara finansiella beslut, men också kan spela en roll i din långsiktiga strategi. I själva verket, enligt en undersökning som Sleeter grupp av små företag var ägare, affärsplanering och strategi de översta två tjänster de önskade deras revisorer som avses.

Innovativ teknik.

Slutligen, leta efter en revisor som erbjuder nya och innovativa teknik verktyg för att se till att du både maximerar din tid och resurser. Den Sleeter gruppen undersökningen fann att en instrumentpanel att övervaka deras verksamhet var tredje mest önskad tjänst bland småföretagare. Kom ihåg, du är den revisor kund. Be om vad du behöver för att driva ditt företag bättre.
Was this helpful? Yes 0
0 replies